Вивчати іноземну мову дистанційно – kein Problem!

Студенти групи Н-11 навчаються дистанційно за звичним розкладом. Завдяки платформі Zoom заняття відбуваються без жодних проблем, студенти беруть в навчальних заняттях активну участь, а завдання, розміщені на сайті дистанційного навчання ПНУ ім. В. Стефаника виконують самостійно і здають на перевірку.

Крім того, студенти підгруп Н-11а та Н-11б беруть участь в практичному експерименті викладачів Павлишинець Олени та Петришак Богдани, які в рамках свого стажування від DLL2 від Goethe Institut запропонували групі робочу форму Wochenplanarbeit. Завдяки запланованій на тиждень роботі студенти навчаються працювати самостійно, оскільки мають можливість обирати, в який час і яке саме завдання вони виконують. Запропоновані завдання відповідають різним аспектам вивчення іноземної мови, а саме розвитку навичок аудіювання та розуміння прочитаного, роботі над граматичними темами та вимовою, письмовим та усним мовленням. У вільний час студенти переглядають обраний відповідно до свого рівня відеокурс. Звіт про виконані завдання студенти надсилають викладачам на перевірку в кінці тижня.

Завдяки сучасним формам навчальної діяльності та зручним інтернет-ресурсам вдається забезпечити навчальний процес на період карантину, проте навички самостійного навчання будуть корисними для наших студентів і в майбутньому, адже працювати над іноземною мовою потрібно щодня.