ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

9-10 лютого 2023 року викладачі кафедри німецької філології Світлана Липка, Олена Павлишинець, Богдана Петришак (члени журі) та Галина Шацька (голова журі) взяли участь у роботі журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови, яка відбулася на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Учні 9-11 класів, представники ліцеїв громад Івано-Франківської області, виконували різноманітні завдання (на розуміння прочитаного, аудіювання, написання творчої роботи та усне мовлення на задану комунікативну ситуацію) та продемонстрували високий рівень знань з німецької мови. На олімпіаді панувала привітна атмосфера здорової конкуренції та любові до німецької мови.

Викладачі кафедри німецької філології висловлюють щиру подяку Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, зокрема методисту Іванні Богоніс за належну організацію та проведення ІІІ етапу олімпіади, колезі-експерту Володимиру Павлику за фахову підтримку та членам журі – вчителям німецької мови Івано-Франківської області.

Щиро запрошуємо учасників олімпіади на Факультет іноземних мов ПНУ ім. В. Стефаника.