Мандрівні Дні німецької мови

На базі кафедри німецької філології відбулися Мандрівні дні німецької мови 2017, організовані Німецькою Академічною Службою Обміну (DAAD). Студенти та викладачі кафедри відвідали презентацію «Вивчати німецьку мову – чому?», ознайомились зі стипендійними програмами DAAD (можливість навчання в магістратурі та участі в літніх курсах) та тестами OnDaF-Test та DaF-TestAS, взяли участь у воркшопах та майстер-класах, які провели лектори та мовна асистентка DAAD.

5 жовтня 2017 року усі бажаючі подавати заяву на стипендію DAAD змогли взяти участь в тесті OnDaF-Test та позмагатися у Великій вікторині про Німеччину. Захід проходив у веселій і невимушеній атмосфері, студенти перевірили не тільки свої мовні та країнознавчі знання, але й застосовували кмітливість, харизму і швидкість реакції. Поклавшись на щасливий випадок, феєричну перемогу здобула команда «Geehrte Damen» (студентки групи Н-21а). Але спільним здобутком для усіх стали приємні враження від співпраці, незабутні спогади і натхнення до вивчення німецької мови.

Кафедра німецької філології та студенти висловлюють щиру подяку Німецькій Академічній Службі Обміну (DAAD) в цілому та лекторам Седріку Райхелю, Карстену Ґрунвальду, доктору Міхаелю Беку та Давіні Наталі Ланг за організований захід.