Мовний клуб для студентів факультету іноземних мов

Кафедра німецької філології запрошує усіх бажаючих долучатися до участі в Мовному клубі, який проводиться спільно з StartDeutsch Schule. Наша співпраця вже стала доброю традицією, завдяки якій студенти Факультету іноземних мов мають можливість спілкуватися з носієм німецької мови Маркусом Пойзером, керівником мовної школи.

9 листопада 2022 року в онлайн-форматі відбулася чергова зустріч мовного клубу, в якій взяли участь студенти груп COН-12, А-21а, А-31 та СОА-35. Майбутні філологи та вчителі мали чудову нагоду поспілкуватися німецькою мовою, покращити свої знання та ознайомитися з інформацією про культуру та традиції німецького народу. Студенти працювали над вимовою, розвивали свої комунікативні навички, що суттєво сприяє розвитку мовних компетенцій та допомагає долати бар’єри і страхи у спілкуванні.

Щиро дякуємо Маркусу Пойзеру та StartDeutsch Schule за організацію заходу та чекаємо на наступну зустріч, яка попередньо запланована на 18 листопада 2022 року для студентів з рівнем володіння німецькою мовою А2-В1.

Слідкуйте за подальшою інформацією на сторінці кафедри німецької філології, в соцмережах або ж дізнайтеся детальніше у своїх викладачів!

Відео переглянути