Перший захист PEP-проєктів студентів групи СОН-22

Вітаємо студентів 2 курсу групи СОН-22 з успішним захистом своїх перших практично-дослідницьких проєктів в рамках програми DLL – Deutsch lehren lernen – Вчимося навчати німецької.
Протягом семестру студенти та студентки 2 курсу ОП «Середня освіта. Німецька мова і література» працювали над курсом DLL 2 „Wie lernt man die Fremdsprache Deutsch?“. Після опанування теоретичного матеріалу та виконання завдань в режимі онлайн на навчальній платформі moodle від Goethe-Institut Goethe-Institut Ukraine та безпосередньо на практичних заняттях під керівництвом старшої викладачки кафедри німецької філології Богдани Петришак була реалізована практична складова курсу, а саме так звані PEP – практично-дослідницькі проєкти, під час яких студенти та студентки змогли на практиці продемонструвати отримані знання. Учасники працювали в невеличких групах, кожна з яких сформулювала своє PEP-питання, втілила його та презентувала результати своєї роботи.
Під час захисту своїх проєктів студенти та студентки продемонстрували вміння працювати в команді, аналізувати та презентувати результати свого дослідження, коментувати висловлювання колег, брати участь у дискусії.
Вітаємо учасників курсу зі вдалим стартом і бажаємо в майбутньому багато успішних проєктів та нових досягнень.