Державна атестація 2024 бакалавр (014.02 Середня освіта)

14 червня 2024 року відбувся комплексний державний екзамен з основної іноземної мови та методики її навчання за освітнім рівнем “бакалавр”, на підставі результатів якого проводилася державна атестація здобувачів вищої освіти факультету іноземних мов, спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова та література (німецька).

Комплексний державний (кваліфікаційний) екзамен складається з двох частин: тестування і виконання та захисту кваліфікаційного завдання, що моделює діяльність вчителя іноземної мови закладу загальної середньої освіти та складається з двох етапів: розробки плану-конспекту уроку та його захисту.

Усі здобувачі вищої освіти належно підготували свої проєктні завдання та успішно захистили їх перед комісією, продемонструвавши високий рівень як теоретичної, так і практичної підготовки, та готовність впевнено розпочинати свою професійну діяльність.

Цього року державний екзамен був особливим, адже вперше у наших стейкголдерів з’явилася нагода працювати у складі державної екзаменаційної комісії та оцінити рівень наших випускників. Серед членів комісії сьогодні працювала заступник директора з навчально-виховної роботи ліцею № 5 Івано-Франківської міської ради, учитель німецької філології, учитель-методист, спеціаліст вищої категорії Філіпчук Галина Семенівна, яка з великою зацікавленістю слухала доповіді своїх потенційних колег, уважно ознайомилася  з їхніми проєктами та дала кожному з них свої цінні поради на майбутнє. Як студенти, так і весь викладацький склад кафедри щиро вдячні колективу ліцею № 5 Івано-Франківської міської ради загалом, та Галині Семенівні Філіпчук зокрема, за багаторічну плідну співпрацю!

Колектив кафедри німецької філології щиро вітає своїх випускників із успішною атестацією та радо запрошує до навчання на другому (магістерському) рівні ОП кафедри. Ми пишаємося нашими випускниками та від щирого серця бажаємо їм творчого натхнення, успішного кар’єрного зростання, високих досягнень та щасливої долі під мирним небом рідної України!