Конкурс «Моя DLL-історія»

Нещодавно завершився конкурс для майбутніх вчителів та вчительок німецької мови, організований Goethe-Institut для учасників програми DLL – Deutsch lehren lernen – Вчимося навчати німецької. Учасники конкурсу ділилися у відео своєю особистою DLL-історією та розповідали про те, що мотивує (чи мотивувало) їх стати вчителем/вчителькою німецької мови, як і де вони познайомились з програмою DLL, що стало для них найбільшим відкриттям завдяки DLL, якою мірою навчання за матеріалами DLL вплинуло на їх рішення стати вчителем/вчителькою німецької мови та як програма вплинула на їх стиль викладання. Наші студентки ОП «Середня освіта. Німецька мова і література» також долучилися до конкурсу та отримали сертифікати про участь, а також цінні призи, серед яких набір із 10 книг програми DLL – Deutsch lehren lernen.
Вітаємо студенток Олександру Юречко, Тетяну Бройсу та Діану-Лізу Калин та бажаємо їм і надалі бути активними учасниками програми DLL, брати участь у конкурсах та здобувати перемогу!
Ділимося також досвідом наших студенток!
Олександра Юречко, СОН-42:
Я вирішила взяти участь у конкурсі від Goethe Institut, де я повинна була розказати про свій досвід участі у виконанні завдань з різних DLL. Я радо погодилась, адже мені було про що розповісти. На жаль, в мене не було багато часу, але я постаралась, щоб все було гарно оформлено. Я з радістю розповіла про участь у DLL- курсах, адже мені це справді сподобалось. За допомогою цих курсів я значно покращила свої знання з методики викладання, дізналась багато абсолютно нового і дуже цікаво та корисного для мене. Я проходила DLL 6 I DLL 10, і мені сподобалось особливо DLL 10, тому що максимально багато можна дізнатися про те, як налаштувати роботу з підлітками. Також було перелічено багато цікавих інтерактивних вправ, які можна використати у своїх уроках. Я щиро вдячна за можливість спочатку пройти курси DLL і за можливість взяти участь у конкурсі та отримати такі чудові призи.
Посилання на відео:
Тетяна Бройса, СОН-32:
Мені дуже сподобалося брати участь у цьому конкурсі, оскільки я змогла проявити не тільки свої розумові але й креативні здібності. Також я переконалася в тому, що навкруги є багато можливостей і людині тільки потрібно їх помічати і намагатися щось робити, щоб покращити своє життя. Одна з таких можливостей була участь у цьому чудовому конкурсі, тому хочу подякувати за це Goethe Institut. Незважаючи на те, що я не заняла призові місця, я все одно отримала дуже хороші призи, а саме серію друкованих книг DLL, настільну лампа та рюкзак. Насправді я дуже люблю саме друковані книги тому за допомогою такого подарунку я зможу надалі більш зручніше та цікавіше покращувати свої знання у викладанні німецької мови.
Посилання на відео:
Діана-Єлизавета Калин, СОН-32:
Я рада що прийняла участь в цьому конкурсі. Завдання було не важким, але креативним. Якщо б було трішки більше часу, думаю я могла б краще підготуватись. Проте незважаючи на це, я також отримала приємний подарунок, на який не очікувала. Я рада що прийняла участь у цьому конкурсі.
Посилання на відео: