«Bildende Kunst»: Texte mit Aufgaben und Projektenwürfe.

Шановні читачі, мовознавці, германісти, представляємо вашій увазі надзвичайно корисний та цікавий посібник.
Липка С. І., Маруневич Б. М., Шацька Г. М. Kunstlandschaften. Hauslektüre und Projektarbeit zum Thema «Bildende Kunst»: Texte mit Aufgaben und Projektenwürfe. Посібник з домашнього читання, проектної та самостійної роботи до теми «Kunst» для студентів 3 курсу факультетів іноземних мов: [текст] / Світлана Іванівна Липка, Божена Михайлівна Маруневич, Галина Миколаївна Шацька / факультет іноземних мов; Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ: Видавець Кушнір Г. М., 2021. 196 с.
Навчально-методичний посібник з домашнього читання, проектної та самостійної роботи до теми «Bildende Kunst» розроблено з метою ознайомлення студентів факультету іноземних мов з основними жанрами образотворчого мистецтва та кращими представниками різних художніх напрямів, а також для формування у студентів як мовної, так і мовленнєвої компетенції в говорінні, читанні та письмі в межах робочої програми. Книга митців, вправи та завдання для читання, говоріння та письма, проєктні роботи і творчі завдання, зокрема інсценування та рольові ігри.
Методична розробка призначена для студентів третього курсу спеціальності 0.35 Філологія, спеціалізації 035.043. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька та 0.14. Середня освіта, спеціалізації – 0.14.02. Мова і література (німецька).
Наукова бібліотека висловлює щиру подяку авторам, зокрема доцентці кафедри німецької філології Світлані Іванівні ЛИПЦІ та старшій викладачці кафедри німецької філології Галині Миколаївні ШАЦЬКІЙ за співпрацю та подаровану книгу (3 примірники).