День студента

На Факультеті іноземних мов відбулася вже традиційна посвята в першокурсники. Цьогорічна посвята проходила у форматі розважального шоу «День студента або Хто зверху? (Битва першокурсників)».

В посвяті взяли участь студенти першого курсу, які спочатку представили свої групи Н-11а, Н-11б та СО(н)-12 та презентували свої уявлення про студентське життя, а потім змагалися за першість у різноманітних конкурсах, зорганізованих для них викладачами Павлишинець О.О. та Петришак Б.Я., магістрантками Павлів Діаною та Осташ Євгенією. Конкурси проводили студенти групи Н-31а, а святкову атмосферу створили студенти групи Н-31б. Неперевершені ведучі Буждиган Іванна, Федоренко Денис та Яковішак Ірина подбали про невимушений настрій учасників конкурсу, а члени журі (завідувач кафедри німецької філології Остапович О.Я. та студенти групи Н-31а Щерба Роксолана та Мельник Микита) залишалися об’єктивними та справедливими.

Після веселих конкурсів та несподіваних завдань перемогла дружба, адже студенти завжди були і залишаються кмітливими, винахідливими, веселими і безпосередніми. Щиро вітаємо першокурсників і бажаємо незабутнього студентського життя!