Міжнародна конференція Barcamp für Hochschulkooperationen

24 листопада 2023 року викладачі кафедри Світлана Липка Svitlana Lypka , Олена Павлишинець Aljona Pavlyshynets , Богдана Петришак та студенти груп СОН-22, СОН-32, СОН-42 і Н-41 взяли участь в міжнародній конференції Barcamp für Hochschulkooperationen, організованій Goethe-Institut і присвяченій питанням реалізації програми DLL у вищих навчальних закладах та інституціях у різних країнах.
На конференції розглядали питання розвитку програми, її модернізації через цифрові технології та реалізації для підготовки майбутніх вчителів німецької мови. Особливий інтерес викликали питання використання штучного інтелекту і ChatGPT в процесі вивчення іноземних мов.
В рамках конференції викладачки кафедри Богдана Петришак і Олена Павлишинець розповіли про досвід імплементації програми в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника Прикарпатський нацiональний унiверситет iм. В.Стефаника / Vasyl Stefanyk Precarpathian National University , а студентка групи СОН-42 Олександра Юречко – про свій досвід і враження від участі в курсі DLL6.
Участь в конференції є важливою з огляду на чудову можливість обміну досвідом та отримання нових знань. Дякуємо щиро організаторам і учасникам!