Акредитація

Освітньо-професійну програму Німецька мова і література, англійська мова, переклад 035 Філологія другого (магістерського) рівня, успішно акредитовано в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти.
Сертифікат 6658 від 26.12.2023р.
Вітаємо кафедру німецької філології, гаранта освітньої програми Наталію Ткачук Natalia Tkatschuk , усіх, хто працював над програмою, викладачів, студентів, наших стейкхолдерів і майбутніх вступників.
Висловлюємо вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти, галузевій експертній раді, експертній групі за срівпрацю, пропозиції та рекомендації, спрямовані на покращення й удосконалення ОП.
Щиро дякуємо рецензентам, стейкхолдерам, провідним фахівцям з ліцензування та акредитації, ПНУ ім. В. Стефаника, зокрема Ользі МАКАРУК і усім причетним за кропітку працю, підтримку та спільну роботу для покращення і вдосконалення освітньої програми.
У різдвяно-новорічний час вітаємо усіх зі святами і уклінно дякуємо ЗСУ за можливість працювати і навчатися. Щиро віримо в нашу Перемогу!