Профорієнтація

19 березня у Ліцеї 5 Ліцей 5 Івано-Франківської міської ради відбувся профорієнтаційний захід, який організували та провели студенти-практиканти груп Н-41 та СОН 41 разом з своїми викладачами та наставниками. Студенти кафедри: Харів Галина Halinka Khariv , Перевізник Дарина Дарина Перевізник, Гриценко Тетяна, Волощук Тетяна, Болдиш Олександр, Вікторія Яковишин, Ольга Король та Олександра Юречко поділились з учнями 10 -11 класів враженнями та досвідом навчання на Факультет іноземних мов ПНУ ім. В. Стефаника , а також особистими порадами у виборі майбутньої професії.
Студенти та викладачі зацікавили майбутніх вступників, тож навіть, незважаючи на непередбачуване оголошення повітряної тривоги, все ж вдалося проінформувати учнів про можливості вступу та подальшого розвитку у напрямку вивчення іноземних мов, завдяки добре обладнаному укриттю ліцею.
Старший викладач кафедри Олена Павлишинець Aljona Pavlyshynets , поділилась детальною інформацією про можливості підготовки випускників до вступу та перспективи особистісного та професійного розвитку майбутніх вступників.
Також у профорієнтаційному заході взяли участь доцент Світлана Липка Svitlana Lypka , старший викладач Галина Шацька Halyna Schazka та асистент Роксолана Івасюк, які доповнили розповіді студентів, детальніше розповівши про можливості стипендіальної підтримки та міжнародної співпраці.
Дякуємо адміністрації ліцею за підтримку в організації заходу та плідну співпрацю.