Академічна мобільність

Оголошено конкурс на участь в академічній мобільності за програмою ERASMUS+KA131 в університеті м. Штутгарт (ФРН) на зимовий семестр 2024-2025 (1.10.2024 – 31.03.2025).

Подати заявку на участь у конкурсі можуть студенти 2, 3, 4 року навчання (станом на 1.09.2024р.), які навчаються за освітніми програмами ОР Бакалавр кафедри німецької філології.

Німецьким університетом-партнером надано 1 місце для реалізації академічної мобільності.

Також в рамках співпраці кафедри німецької філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Університету Штутгарта надано можливість академічної мобільності для викладачів кафедри – 2 місця.

Участь в програмі для студентів передбачає відвідування лекцій та семінарів чи практичних занять з навчальних дисциплін сфери лінгвістики (германістики) та літератури. Вибір дисциплін погоджується студентом з університетом-партнером та – за потреби – за рекомендацією кафедри німецької філології.

Основні етапи відбору студентів на академічну мобільність:

1) до 27.03.2024 надіслати на електронну адресу координаторки міжнародної діяльності кафедри німецької філології Наталії Ткачук nataliia.tkachuk@pnu.edu.ua одним PDF-файлом наступні документи німецькою мовою:

– CV (Lebenslauf)

– мотиваційний лист

– довідка з місця навчання із зазначенням переліку складених предметів та отриманих результатів (Leistungsübersicht)

У темі електронного листа зазначити Erasmus Stuttgart + Прізвище студента.

За додатковою інформацією щодо підготовки документів слід звертатися особисто до Наталії Ткачук або до відділу міжнародних зв’язків (каб. 223 центрального корпусу).

2) 01.04.2024 буде оголошено ім’я переможця відбору. Матеріали розглядаються проєктною групою кафедри німецької філології у складі Наталії Ткачук, Тетяни Монолатій та Надії Бойчук.

3) до 01.05.2024 відібраний за результатами конкурсу студент повинен бути зареєстрований на онлайн-платформі Університету Штуттгарта.

4) до 01.06.2024 переможець конкурсу повинен подати он-лайн заявку до Університету Штутгарта.