Захист практично-дослідницьких проєктів

На кафедрі німецької філології розпочався захист практично-дослідницьких проєктів, проведених студентами 2, 3 та 4 курсів ОП «Середня освіта. Німецька мова і література» в рамках програми DLL – Deutsch lehren lernen – Вчимося навчати німецької.
Так, 20 травня 2024 р. результати свої досліджень продемонстрували студентки групи СОН-42 Ірина Шулятицька, Ольга Король, Олександра Юречко, Вікторія Яковишин та Надія Савчин. Теми PEP-проєктів ґрунтувалися на опрацьованому матеріалі модуля DLL10 „DaF für Jugendliche“ та були успішно реалізовані під керівництвом старшої викладачки кафедри німецької філології Олени Павлишинець.
Цікаві та актуальні теми для своїх проєктів обрали і студентки групи СОН-32 Тетяна Бройса, Христина Галяс, Діана Калин, Юлія Кімак, Марія Лепка, Мар’яна Малиняк, Лілія Петрунів, Ірина Пула та Марта Шпук, які в цьому семестрі опановували модуль DLL 4 „Aufgaben, Übungen, Interaktion“ під керівництвом старшої викладачки кафедри німецької філології Богдани Петришак. 21 травня було продемонстровано та обговорено втілені проєкти, а також визначено їх практичне значення для подальшої професійної діяльності.
Зазначимо, що для студентів обох груп це вже другий проєкт, реалізований завдяки співпраці між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника і Goethe-Institut в Україні. Програма DLL – Deutsch lehren lernen – Вчимося навчати німецької – це чудова платформа, яка дає можливість студентам – майбутнім вчителям набути сучасних знань у галузі викладання та навчання іноземної мови та розвинути практичну методичну компетенцію.
Висловлюємо щиру подяку нашому партнеру – мовній школі «Otto Hans» за надану можливість нашим студентам втілити свої проєкти та попрактикуватися у проведенні уроків з учнями різних вікових груп.
Вітаємо студентів та бажаємо їм подальших успіхів та наснаги в навчанні та практичній діяльності.