Перспективи та можливості навчання на кафедрі німецької філології

Які перспективи та можливості надає навчання на кафедрі німецької філології?

Про це розповіли  студенти кафедри німецької філології Конвалюк Христина, Надія Теремко, Ольга Ковачук та Святослав Кузів, які  провели профорієнтаційний захід в  п’ятницю 24.03.2023  з старшокласниками ліцею 1 Івано-Франківської міської ради.

Конвалюк Христина поділилася особистим досвідом проходження міжнародних стажувань за кордоном (Німеччина, Норвегія, Польща), про здобутий досвід під час навчання  на факультеті іноземних мов, навчання в Лодзькому університеті  за програмою академічної мобільності “Mobility Direct” та отримання гранту на навчання в Німеччині. Студентка аргументувала, які перспективи відкриває володіння німецькою мовою у сучасному світі і на ринку праці, пояснила, що чекає у майбутньому на випускників факультету.

На зустрічі були присутні доцентка кафедри німецької філології Маруневич Божена Михайлівна та старша викладачка кафедри німецької філології Петришак Богдана Ярославівна, які назвали додаткові переваги  навчання на  факультеті іноземних мов й кафедри німецької філології, розповіли про правила вступу і запросили старшокласників до курсу безкоштовної підготовки до НМТ.

На зустрічі були присутні Бойчук І.Є, заступник директора з НВР, директор Мурга Л.І, вчителі- класні керівники Васильчук С.М., Козич Л.М. та Ляшук І.В.

Висловлюємо подяку адміністрації школи та вчителям за підтримку в організації заходу.