Мовний клуб

Нарешті офлайн!

30 травня 2023 року відбувся перший мовний клуб у форматі живого спілкування. У заході взяли участь студенти груп Н-11, COН-12, Н- 22, СОН- 22, які отримали чудову нагоду подолати мовний бар’єр у спілкуванні німецькою мовою.

На занятті з носієм мови Markus Peuser учасники розвивали свої комунікативні навички, працювали над вимовою та провели інтерактивну гру. Як підсумок, студентки групи СОН-22 Ліза Калин та Ліля Петрулів виграли сертифікати на безкоштовну участь в інтенсивному курсі від StartDeutsch Schule. Ми тішимося успіхам наших студентів та щиро дякуємо Markus Peuser за цю зустріч.

Сьогоднішня зустріч була довгоочікуваною і дуже бажаною. Адже співпраця кафедри німецької філології з StartDeutsch Schule триває вже декілька років і багато студентів вже мали чудову можливість брати участь у розмовних клубах онлайн. Із підписанням угоди між Прикарпатський нацiональний унiверситет iм. В.Стефаника / Vasyl Stefanyk Precarpathian National University та StartDeutsch Schule плануємо участь студентів та викладачів у багатьох спільних заходах з метою популяризації німецької мови, сприяння міжкультурній комунікації та розширення міжнародної співпраці.

Висловлюємо подяку студентському сенату, а саме Довбні Марті та молодіжному простору «Параграф» за допомогу в організації події. Вдячні викладачам кафедри німецької філології Аня Грималюк та Юстина Ковальчук, які організували зустріч, супроводжували гостя та забезпечили невимушену і приємну атмосферу.

З нетерпінням очікуємо на наступну зустріч у стінах нашого університету!