Профорієнтація

Незабаром учням ліцеїв нашої громади настане час обирати свою майбутню професію і місце навчання. І студенти-практиканти не стоять осторонь проофорієнтаційної роботи кафедри німецької філології.
Мета профорієнтаційної зустрічі, проведеної студенткою 4 курсу Ксенією Шарак, – познайомити учнів старших класів Ліцею імені Сабата і всіх зацікавлених з можливостями, особливостями і перспективами спеціальностей, які пропонує факультет іноземних мов.
На зустрічі обговорено конкретні фахи, можливості міжнародної співпраці, не лише процес навчання та стипендіальні можливості, але й дозвілля сучасного студента. Також студентка поділилась своїм досвідом у виробі професії , будучи ученицею старших класів, та розказала свою історію, як обрала спеціальність .
Майбутні випускники із захопленням переглянули презентацію та отримали важливу інформацію про умови вступу у 2024 році та навчання на Факультеті іноземних мов Факультет іноземних мов ПНУ ім. В. Стефаника. Учні дізналися про освітні послуги факультету іноземних мов та про перспективи й переваги, які їм може надати навчання на цьому факультеті, а також отримали відповіді на запитання, які їх цікавили. Обговорили усі важливі питання та страхи вибору майбутньої спеціальності та професії.
Будучи студенткою факультету, Ксеня Шарак поділилась своїм досвідом навчання в університеті. Розповіла про можливості , які надає вищий заклад для студентів, а також про програму ERASMUS+ з університетом Штуттгарта, що викликало неабияке заохочення в учнів.
Живе спілкування з учнями – найкраща можливість донести важливу інформацію до випускників.Школярів запрошено на заходи, які систематично проводяться кафедрою німецької філології. Майбутніх абітурієнтів проінформовано про умови вступу до університету та про те, які сертифікати ЗНО/НМТ необхідно мати, щоб вступити на бажану спеціальність.
Майбутні випускники із захопленням подивилися презентацію та отримали важливу інформацію про умови вступу у 2024 році та навчання на нашому факультеті. Учні дізналися про освітні послуги факультету іноземних мов та про перспективи й переваги, які їм може надати навчання на цьому факультеті, а також отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.