Перші сертифікати DLL отримано!

26 квітня 2024 р. відбулось вручення сертифікатів про підвищення кваліфікації від Goethe-Institut (Україна) студентам групи СОН-32 факультету іноземних мов спеціальності «Середня освіта. Німецька мова і література», які навчаються за міжнародною програмою «DLL – Deutsch lehren lernen (Вчимося навчати німецької)» в рамках угоди про співробітництво між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника Прикарпатський нацiональний унiверситет iм. В.Стефаника / Vasyl Stefanyk Precarpathian National University і Goethe-Institut в Україні Goethe-Institut Ukraine . Протягом 5 семестру студенти під керівництвом старшого викладача кафедри німецької філології Богдани Петришак працювали над модулем „DLL 3: Deutsch als fremde Sprache“, провели та захистили практично-дослідницький проєкт, що дало змогу успішно завершити курс та отримати сертифікат міжнародного зразка.
Нагадаємо, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є одним із 18 державних закладів України, які у рамках угоди про співпрацю з Goethe-Institut (Україна) імплементують обрані модулі програми DLL у свій навчальний план. Це дає можливість студентам безкоштовно навчатись на унікальній онлайн-платформі Goethe-Institut та отримати знання у галузі викладання та навчання іноземної мови, а також розвинути практичну методичну компетенцію.
Вітаємо студентів Тетяну Бройсу, Христину Галяс, Діану Калин, Юлію Кімак, Марію Лепку, Мар‘яну Малиняк, Лілію Петрунів, Ірину Пулу та Марту Шпук і бажаємо їм успішного навчання, проходження наступних модулів DLL та отримання знань та практичних навичок з методики навчання німецької мови.