Зустріч GFPS

Шановні знавці та знавчині німецької мови, а також зацікавлені у її вивченні!

Щиро запрошуємо вас взяти участь у зустрічі GFPS, що відбудеться 15 лютого у Києві.

GFPS e. V.  – німецький фонд, метою якого є організація та проведення міжнародних студентських обмінів із залученням молоді з різних країн, зокрема Німеччини, Польщі, Чехії, Білорусі та України. Більше про цю організацію можна дізнатися за посиланням https://www.gfps.org/.

GFPS постійно розширює кордони, тому наразі планується створення організації і в України. З цією метою буде проведена зустріч 15 лютого у Києві  – для залучення активної молоді в організацію.

На всіх учасників і учасниць чекає сюрприз  – майстер-клас із написання резюме, мотиваційного листа і створення проектів, що підготує вас до участі у студентських обмінах.

Організаторки підготували цікаву програму, яку можна знайти в додатку до цього листа з назвою “Einladung MV Ukraine”. У запрошенні також є детальна інформація про реєстрацію та проведення зустрічі.

Якщо вам не вдасться взяти участь у цій зустрічі, ви все одно зможете долучитися до діяльності організації, а також взяти участь у конкурсі на отримання стипендії для навчання в Німеччині. Слідкуйте за інформацією про нас у соціальних мережах https://www.facebook.com/gfps.org/.

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся за інформацією на адресу: johanna.hiebl@gfps.org.

 

Запрошення / завантажити /