Профорієнтаційна зустріч

08 лютого 2022 року викладачі та студенти кафедри німецької філології провели профорієнтаційну зустріч з учнями 10-11 класів Городенківського ліцею №1 та Городенківської гімназії імені Антона Крушельницького.

Після вітального слова завідувача кафедри Венгриновича Андрія Антоновича студенти факультету іноземних мов розповіли учням про навчання в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Студентки групи НМ-21 Гриценко Тетяна та Перевізник Дарина розказали про кафедру німецької філології, пропоновані освітні програми, спеціальності і кваліфікації, детально пояснили умови вступу та поділилися своїми враженнями від навчання на факультеті. Озерчук Андрій та Чернікова Дарина (група НМ-31) розповіли про свій досвід, оскільки є студентами, які вступили на спеціальність «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно) (перша – німецька)» з сертифікатом ЗНО з англійської мови і розпочали вивчення німецької «з нуля». Викладачки кафедри Липка Світлана Іванівна і Бойчук Надія Василівна відповідали на запитання зацікавлених учнів, запросили вступати на факультет іноземних мов та розповіли про можливість взяти участь у безкоштовних консультаціях з підготовки до ЗНО з іноземних мов.

Зустріч відбулася у невимушеній атмосфері, учні виявляли жвавий інтерес до презентацій та розповідей студентів. Щиро дякуємо за можливість провести зустріч з учнівською молоддю директору Городенківського ліцею №1 Антошко Івану Єфимовичу і директору Городенківської гімназії імені Антона Крушельницького Олексину Миколі Миколайовичу, класним керівникам та вчителям Струк Ользі Василівні, Никифорук Оксані Дмитрівні, Савчак Наталі Михайлівні, Вінтоняк Людмилі Михайлівні та Карчі Наталі Деонізівні і Петришак Вікторії Дмитрівні.

Майбутніх абітурієнтів з радістю чекаємо на факультеті іноземних мов!

Herzlich willkommen!