Урочисте вручення дипломів магістрів

10 лютого 2022 року відбулося урочисте вручення дипломів магістрів спеціальності «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно)» для групи Н(м)-21. Подія відбулася у дружній та невимушеній атмосфері, сповненій теплих спогадів про студентське життя, моменти, проведені разом, спільні поїздки, свята і незабутні враження.

З нагоди важливої події студенток привітали декан факультету, професорка Яцків Наталія Яремівна, завідувач кафедри німецької філології Венгринович Андрій Антонович, викладачі Липка Світлана Іванівна, Остапович Олег Ярославович та Павлишинець Олена Олегівна.

Завдяки своїй наполегливій праці та старанному навчанню, після зданої державної атестації і захисту кваліфікаційних робіт наші магістрантки здобули кваліфікацію «Філолог. Викладач німецької мови та літератури, другої іноземної мови. Перекладач». Двоє випускниць (Кудляк Мар’яна і Курташ Христина) отримали дипломи магістра з відзнакою.

Завдяки навчанню в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника наші випускниці матимуть чудові можливості працевлаштування, адже вони можуть працювати викладачами і вчителями, перекладачами, а також використовувати свої знання іноземних мов у сфері зв’язків з громадськістю, ЗМІ тощо.

Щиро вітаємо магістрів філології і бажаємо нашим дорогим магістранткам успіху і завжди раді зустрічі!

Переглянути відео