Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота викладачів та студентів кафедри німецької філології продовжується і ми намагаємось проінформувати про можливості вступу на факультет іноземних мов якомога більше учнів нашого регіону.

16 лютого 2022 року відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами і вчителями ліцеїв Чернелицької ОТГ Коломийського району (Чернелицький ліцей Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області та Далешівський ліцей Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області). Загалом участь взяли приблизно 60 учнів 10-11 класів.

В рамках онлайн-спілкування на платформі Zoom студентка групи НМ-21 Перевізник Дарина показала презентацію про кафедру німецької філології та поділилася своїми враженнями від навчання на факультеті. Озерчук Андрій та Чернікова Дар’я (група НМ-31) розповіли про свій досвід вивчення німецької мови «з нуля». Викладачки кафедри Липка Світлана Іванівна, Бойчук Надія Василівна і Петришак Богдана Ярославівна детально зупинилися на важливих пунктах стосовно пропонованих освітніх програм, спеціальностей і кваліфікацій, детально пояснили умови вступу відповідали на запитання зацікавлених учнів, запросили вступати на факультет іноземних мов та нагадали зацікавленим абітурієнтам про можливість підготовки до ЗНО з іноземних мов в рамках безкоштовних консультацій.

Зустріч відбулася завдяки підтримці вчителів ліцеїв Штограм Наталії Павлівни, Йоник Уляни Петрівни, Фільварок Оксани Михайлівни і Панас Оксани Іванівни, а також начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Чернелицької ОТГ Приймак Лесі Іванівні. Щиро дякуємо за підтримку і завжди раді подальшій співпраці.

Майбутніх абітурієнтів запрошуємо вступати на факультет іноземних мов!

Herzlich willkommen!