Зустріч з представницями Goethe Institut Kyiv

11 лютого 2022 року відбулася робоча зустріч представників кафедри німецької філології (Венгринович А.А., Остапович О.Я., Павлишинець О.О. і Петришак Б.Я) з представницями Goethe Institut Kyiv  Світланою Балашовою і Тетяною Павловою.

Зустріч мала на меті обговорення подальшої співпраці кафедри з провідною установою у галузі викладання та популяризації німецької мови. Йшлося про імплементацію програми Dll – Вчимося навчати німецької в навчальні плани спеціальностей «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно)» та «Середня освіта (німецька мова і література)». Запровадження цієї програми у викладання курсу «Методика навчання іноземної мови» сприятиме знайомству студентів з сучасними підходами до викладання іноземних мов, дасть можливість спостерігати за досвідом кращих викладачів німецької мови в цілому світі і брати участь в кооперації з іншими учасниками спільноти Dll.

Висловлююємо щиру подяку Світлані Балашовій та Тетяні Павловій за підтримку та поради стосовно розвитку подальшої співпраці.